Retour

Retour

Procedure retourneren
We willen graag dat je tevreden bent met je aankopen. Blijkt dit niet zo te zijn? Dan kan het product binnen 14 dagen geretourneerd worden, mits ongedragen en onbeschadigd en in originele en onbeschadigde verpakking. Van sale artikelen ontvang je geen geld terug, maar een tegoedcode voor een nieuwe bestelling.

Meer informatie en voorwaarden met betrekking tot retourneren/herroepen lees je artikel 7 van de algemene voorwaarden.

Gebruik altijd het herroepingsformulier

Retourneren naar:

By BIEK
Afdeling Retouren
Lochemseweg 121
7217 RC Harfsen

Als wij het artikel met het volledig ingevulde herroepingsformulier hebben ontvangen, zullen wij het artikel zo snel mogelijk beoordelen en indien nodig vergoeden. Je bent zelf verantwoordelijk voor een onbeschadigde en nette retourzending van het artikel.

Kosten retourneren
Je betaalt zelf de retourkosten bij het postkantoor. Indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen, neemt By BIEK de kosten voor haar rekening.

Sale artikelen
Artikelen gekocht in de uitverkoop kunnen ook geretourneerd worden. Van deze sale artikelen krijg je geen geld terug. Je ontvangt de waarde van de retour gestuurde artikel(en) in de vorm van een tegoedcode, die in te wisselen is bij een nieuwe bestelling op www.bybiek.nl.

 

 

Combinatie aanbieding
Mocht je een artikel willen retourneren dat deel uit maakt van een aanbieding in combinatie met een ander gekocht artikel, dan wordt hiermee rekening gehouden bij de verrekening.